LINKIT is een IT-dienstverlener en al ruim 21 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Bij DICTU (Ministerie van Economische Zaken) wordt sterk ingezet op verdere ontwikkeling en modernisering van de uitvoering van haar werkzaamheden. Een belangrijk onderdeel daarbij is het op de kaart zetten van het competentiegebied systeemintegratie, gebundeld in een team met de naam Cluster Systeem Integratie (CSI).


Het CSI is op zoek naar een software architect met technische kennis op het gebied van systeemintegratie en SOA architecturen. De architect zal een linking-pin moeten zijn tussen CSI en solution architecten van trajecten/projecten die als onderdeel van een groter programma ook dienen te integreren met andere systemen binnen en buiten de organisatie.


Werkzaamheden behelsen o.a.:

- Maken van globale technische ontwerpen (technische architectuur), en daarbij behorende impactanalyses t.b.v. doen uitgaan van offertes

- Oppakken en uitwerken van complexe technische vraagstukken op het gebied van systeemintegratie

- Verdere invulling geven aan het realiseren van een SOA architectuur

- Inhoudelijke (bij)sturen van trajecten m.b.t. de aard van realisatie van koppelingen

- Uitdenken en opstellen van standaarden/processen op het gebied van uitrollen van koppelingenVoor deze aanvraag heb je het volgende nodig;  • Ervaring met/kennis van integratievraagstukken
  • Kennis van Oracle producten
  • In staat zijn om solution designs te maken op basis van PSAs
  • Kennis van XML


DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.Trefwoorden:OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Rutger Horsting
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Assen
provincie:

uurtarief:

start project:
27-01-2020
referentie:
ITC-0012004
duur opdracht:
4 maanden
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
16-01-2020 16:07:02