LINKIT is een IT-dienstverlener en al 20 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.
Functieomschrijving:
Je bent een zelfstandig werkende en ondernemende applicatieontwikkelaar opgeleid in het ontwikkelen van front-end applicaties. Je hebt ervaring in het werken in een agile omgeving. Intensief samenwerken met je collegas in en buiten het team is voor jou een vanzelfsprekendheid. Performance en security zijn uitermate belangrijke aspecten.In het project wordt bovendien veel aandacht besteed aan kwaliteit, onder andere door middel van collegiale toetsing en unit testen. Je werkt samen met vakgroepen Javascript Competence Center(JSCC) en Java OntwikkelStraat (JOS).
Werkzaamheden: Technisch Ontwerp, bouwen functionaliteit (schermen) in de ICT-services COA en BHD en het mede ontwerpen van en ondersteuning leveren bij het inrichten van een Java ontwikkelomgeving t.b.v. COA.

Het ontwikkelteam van COA is op zoek naar een Angular 2 /TypeScript ontwikkelaar. Het Centrale Ontvangers Administratie(COA) heeft de wens om een aantal COBOL applicaties te vervangen door webapplicaties. Als ontwikkelaar ben je in eerste instantie bezig zijn met het maken van een Angular 2 front-end met Java back-end die communiceert via SOAP webservices naar IBM mainframes. Communicatie tussen front- en back-end gaat via RESTful services.Gebruikers zijn divers en de applicaties worden (in de toekomst) gebruikt o.a. door Belastingtelefoon en Toeslagen.

Functie-eisen:

Minimaal 2 jaar kennis van en ervaring met:

 • AGILE/SCRUM;
 • IntellJ IDEA(IDE voor Angular);
 • GIT / JIRA;
 • Unit tests (zowel JUnit en Karma);
 • Angular 2
 • TypeScript
 • SOAP web REST Services
 • en minimaal een HBO diploma

Competenties:

 • Bereidheid tot samenwerking en uitvoeren van andere taken volgens Scrum filosofie: overnemen van testing taken en andere teamtaken.
 • Je bent communicatief, flexibel en pro-actief
 • Productief maar met scherp oog voor kwaliteit

Wensen:

 • Kennis van en ervaring met Jetbrains Webstorm


De IV-organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT-voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV-organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing-en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV-landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.

Liever een andere contractvorm?

Wanneer je (nog) niet als zzp-er aan de slag wil gaan is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst. LINKIT biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn gekoppeld aan je kennis- en ervaringsniveau. Bij onze aansprekende eindklanten kan je direct ervaring opdoen binnen een inspirerende omgeving met een hoog kennisniveau. Samen met ons ongelimiteerde opleidingsbudget is dit een goede stap in je carrière. Naast prima arbeidsvoorwaarden staat LINKIT ook voor Knowledge en Fun!: we organiseren op regelmatige basis Meetups, borrels en andere IT events. We bespreken alle details graag in een persoonlijk gesprek.

Trefwoorden: Frontend developmentOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Jef Rongen
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Apeldoorn
provincie:

uurtarief:

start project:
01-11-2018
referentie:
ITC-0006594
duur opdracht:
2 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
11-10-2018 18:11:01