Gezocht voor actuele ICT-opdracht:
Applicatiebeheerder Oracle ESB/OSB, Zoetermeer

Omschrijving:
Jouw werkdag begint met de ochtendcontrole. Dit betekent het checken van de status van diverse Oracle Service Bus-omgevingen en de berichten die er door deze omgevingen zijn gegaan, en het bekijken van de Justitie Berichten Service. Je beoordeelt de foutmeldingen. Een aantal kun je doorsturen naar je backoffice, maar er zijn ook functionele en technische fouten die om een oplossing vragen. Deze vraagstukken zet je door naar de collegas die hiermee verder aan de slag gaan. Na de ochtendcontrole ga ontwikkelen. Je hebt de afgelopen tijd technische hoogstandjes bedacht en nu is het tijd om die te gaan bouwen; je bent zowel betrokken op architectuur- als bouwniveau. Je werkt aan projecten die er toe doen, zoals het volledig automatiseren van een inkoopproces voor kantoorartikelen; van bestellingen tot facturering.

De laatste uren van deze werkdag maak je een start met een volgend project. Je hebt hiervoor eerder deze week een gesprek met de klant gehad en kunt nu aan de slag met een functioneel ontwerp. Er staan sowieso de komende tijd veel uitdagende projecten op je te wachten, zoals het inrichten van nieuwe OSB-omgevingen bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Kortom, het betreft een zeer uitdagende functie.Knock out:
3 jaar Je beschikt over een afgeronde hbo- of universitaire opleiding in een technische of ICT-richting en minimaal 3 jaar werkervaring
2 jaar Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als ontwikkelaar binnen Service Oriented Architecture-projecten
2 jaar Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met OSB- en WebLogic- infrastructuur
1 jaar Je hebt kennis en ervaring van/met Linux en UBLen XML
Oracle Certified Professional; Microsoft Certified Program Developer


Trefwoorden: Databases

OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LinkiT BV
contactpersoon:
Marlon Jansen - Weerelts
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Zoetermeer
provincie:

uurtarief:

start project:
01-12-2017
referentie:
ITC-0003266
duur opdracht:
9 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
14-11-2017 13:49:01


terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures