Agile Tester, Diemen

Omschrijving:
Voor een overheidsorganisatie zijn wij op zoek naar een Agile Tester.

Omschrijving opdracht:
De opdrachtgever heeft een belangrijk aandeel in het verbeteren van de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de Nederlandse gezondheidszorg. Dit aandeel levert de opdrachtgever onder meer door te adviseren over de samenstelling van het basispakket, de verbetering van de kwaliteit van zorg te stimuleren, het middels publiekelijk toegankelijke websites beschikbaar stellen van informatie over de kwaliteit van zorg in Nederland, het uitvoeren van de risicoverevening en het beheren van de verschillende fondsen. Bij de opdrachtgever werken hoog opgeleide professionals met inhoudelijke kennis op het gebied van gezondheidszorg en de organisatie en verzekering ervan. Medewerkers werken in wisselende samenwerkingsverbanden die onze organisatiegrenzen overschrijden. De opdrachtegever zal zich ten behoeve van de adviestaken in toenemende mate mede baseren op analyse van grote gegevensverzamelingen die al dan niet in eigen beheer zijn.

Voor het bereiken van de geformuleerde doelen met betrekking tot de informatievoorziening heeft de overheidsorganisatie zowel intern als extern een belangrijke rol te vervullen. Intern moet de basis goed op orde zijn. De uitvoering en het professionaliseren van het testproces zorgt voor de solide basis. Voor de beschreven werkzaamheden zijn wij op zoek naar een agile tester. De agile tester wordt onderdeel van een scrum team waarbinnen ontwikkeling en beheer van webapplicaties plaatsvindt. Deze webapplicaties zijn grotendeels gebaseerd op het Bloomreach CMS (Hippo) in combinatie met Java.

Omschrijving werkzaamheden:
De Agile Tester is verantwoordelijk voor:
1. Omzetten van informatie uit user stories naar testscenario’s, en deze afstemmen met product owners.
2. Vastleggen van testscripts en regressietests.
3. Uitvoeren van de testscripts en regressietests.
4. Vanaf nul opzetten van geautomatiseerde tests (bij voorkeur met Selenium).
5. Implementatie van continuous integration (Maven, Jenkins, Nexus, Sonar).
6. Ondersteuning bieden aan ontwikkelaars bij het opzetten van goede unit tests, en het bijhouden van geautomatiseerde tests.

LET OP:
Deze aanvraag is alleen voor kandidaten die de opdracht via een payroll constructie willen uitvoeren.

Functie eisen (knock-out criteria):
- Je bent beschikbaar voor minimaal 38 uur per week gedurende de periode tussen 1 februari 2019 en 27 december 2019 (werkzaam op locatie).
- Je hebt een afgeronde HBO of universitaire opleiding.
- Je bent TMAP en/of ISTQB gecertificeerd.
- Je hebt ervaring met de werkzaamheden zoals beschreven in paragraaf “Beschrijving werkzaamheden”.
- Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen een agile en scrum testomgeving.
- Je hebt ervaring met de applicaties Maven, Jenkins, Nexus, Sonar.

Functie wensen (gunningscriteria):
- Je hebt ervaring met de applicatie Selenium.
- Je hebt ervaring met Bloomreach CMS (Hippo) en online omgeving.
- Je hebt minimaal 3-4 jaar ervaring met Agile/Scrum werkwijzen. Toon dit aan in het CV of de motivatiebrief (benoem de projecten).
- Je hebt minimaal 1-3 jaar ervaring met unittesten en regressietesten. Toon dit aan in het CV of de motivatiebrief (benoem de projecten).
- Je hebt minimaal 1-3 jaar ervaring met het omzetten van user stories naar testscenario’s. Toon dit aan in het CV of de motivatiebrief (benoem de projecten).
- Je hebt minimaal 1-3 jaar ervaring met het opzetten van geautomatiseerd testen. Toon dit aan in het CV of de motivatiebrief (benoem de projecten).
- Je hebt minimaal 1-3 jaar ervaring met de implementatie van continuous integration. Toon dit aan in het CV of de motivatiebrief (benoem de projecten).
- Je hebt ervaring heeft met de applicatie Selenium. Toon dit aan in de CV of de motivatiebrief (benoem de projecten).
- Je hebt ervaring heeft met Bloomreach CMS (Hippo) en online omgeving. Toon dit aan in de CV of de motivatiebrief (benoem de projecten).

Competenties:
- Klantgericht: Het werk wordt uitgevoerd voor onze interne klanten, die vanuit de IT-organisatie worden voorzien van IT-diensten. Een klantgerichte/dienstverlenende houding is derhalve vereist.
- Teamspeler: Je werkt nauw samen met de overige teamleden uit verschillende disciplines, en staat open voor het oppakken van niet-testwerkzaamheden, wanneer dit nodig is om als team het doel te bereiken. Samen naar het doel werken en respect tonen voor elkaar en elkaars werk is essentieel.
- Goede communicatieve vaardigheden: De product owners moeten worden geïnformeerd over hetgeen het scrumteam oplevert en wat hierbij vanuit testoogpunt wordt opgeleverd. Testactiviteiten moeten worden uitgelegd aan personen zonder test achtergrond, testresultaten moeten op een heldere manier worden gedeeld, enz.
- Proactief: Je haalt en brengt informatie, streeft continue verdere verbetering van het testproces en de applicaties na, en kunt zelfstandig nieuwe testactiviteiten identificeren en uitvoeren.
- Je vindt het leuk om je ervaring met betrekking tot test automatisering te delen.
- Je vindt het leuk om de ontwikkelaars te ondersteunen bij het opzetten van goede unit tests, en het bijhouden van geautomatiseerde tests.
- Analytisch sterk, nauwkeurig en in staat om onduidelijkheden snel te identificeren
- Je durft vragen te stellen en je steekt je mening niet onder stoelen of banken, rekening houdende met de juiste manier van communiceren voor elke doelgroep.
- Je kunt snel schakelen en houdt van aanpakken.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Diemen
Startdatum: 01-02-2019
Duur: 27-12-2019
Optie op verlenging: ja
Inzet: 38 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 17-01-2018
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: 24-01-2019

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.


Trefwoorden: Agile Tester, Agile, Maven, Jenkins, Nexus, SonarOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
ICQ Groep
contactpersoon:
Ron Brussaard
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Diemen
provincie:
Noord-Holland
uurtarief:
Marktconform
start project:
01-02-2019
referentie:
ITC-ICI01260
duur opdracht:
10 maanden
uren per week:
38 uur
publicatiedatum:
11-01-2019 15:10:15
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures