Always on track to the perfect match

Referentienummer: BTIT20062
Omgeving: Amsterdam
Startdatum: 1 juli 2018
Einddatum: 31 mei 2019
Optie op verlenging: Ja, 1 x 12 maanden
Aantal uur per week: 36
Intakegesprek: week 27 en week 28
Sluitingsdatum: vrijdag 22 juni 2018 om 09.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

BlueTrail is op zoek naar een Agile Coach / Scrum Master voor 36 uur per week.

Opdracht/functie omschrijving:

Invulling van de rol Scrum Master in het Scrum Team LCM-Amsterdamse Digitale Werkomgeving (ADW).

Werkzaamheden
Je ondersteunt het team en de organisatie daaromheen bij het werken conform de beginsellen van agile werken en de Scrum implementatie hiervan. Begeleiden van het team en wegnemen van belemmeringen alsmede het opleiden van de team leden in hun rollen binnen het team op basis van learning by doing.

Gemeentelijke organisatie
De gemeentelijke organisatie bestaat uit vier clusters, een bestuurs- en concernstaf en zeven bestuurscommissies (stadsdelen). De stadsdelen besturen samen met de gemeenteraad, burgemeester en wethouders de stad Amsterdam. De clusters Ruimte en Economie, Sociaal, Dienstverlening en Informatie en Bedrijfsvoering bestaan uit afdelingen die expertise hebben op een specifiek terrein, zoals sport, jeugd of parkeren. Zij werken beleid uit tot stadsbrede kaders waarbinnen de stadsdelen het uitvoerende werk kunnen doen. Ook bieden zij directe ondersteuning aan bewoners die dit nodig hebben, bijvoorbeeld op het gebied van participatie of werk. De stadsdelen houden zich onder andere bezig met de inrichting van straten en pleinen, groen en parken, inzamelen van huishoudelijk afval en welzijnswerk in de buurt. Ze zorgen ervoor dat wat ze doen, past bij de behoeften in hun stadsdeel en bij het beleid voor de hele stad. Meer informatie over de gemeentelijke organisatie is te vinden op: https://www.amsterdam.nl/

De opdrachtgever(s)
De rve ICT verzorgt voor de gemeente Amsterdam de standaard ICT. De medewerkers hebben een gestandaardiseerde Amsterdamse Digitale Werkomgeving (ADW) en kunnen bij rve ICT terecht voor ondersteuning. Daarmee is de rve ICT dé ICT serviceorganisatie voor alle clusters en stadsdelen in Amsterdam. Zo ontstaat er eenheid in de ICT, verbetert de informatievoorziening en gaan we effectief en efficiënt om met onze middelen.

KNOCK-OUT:

Je hebt kennis van Automation en orchestration van processen en infrastructuur.
Je bent in het bezit van een erkende hbo diploma (diploma vereist).
Je hebt 2 jaar grondige kennis van en ervaring met het domein Agile Scrum.
Je hebt 2 jaar grondige kennis van en ervaring met het domein DevOps.
Je hebt minimaal 1 relevante referentie.

Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Gunningscriteria:

Je hebt kennis van het Agile ontwikkelen van digitale werkomgevingen (weging 50%).
Je hebt ervaring met het schrijven van stukken ten behoeve van besluitvorming (weging 50%).Trefwoorden: Agile Coach / Scrum MasterOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
BlueTrail
contactpersoon:
Ric Zandvliet
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Amsterdam
provincie:
Noord-Holland
uurtarief:

start project:
1 juli 2018
referentie:
ITC-BTIT20062
duur opdracht:
11 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
13-06-2018 12:06:22