LINKIT is een IT-dienstverlener en al 20 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.
Timewriting
In het interne systeem dienen alle medewerkers hun uren in te voeren. Het beschikbaar stellen van urencodes, het controleren of medewerkers hun uren hebben geschreven en het vergaren van timewriting informatie bij de managers zijn verantwoordelijkheden in deze rol. Daarnaast zullen de managers jou vragen om nieuwe SA (Service Agreement) codes aan te maken voor project managers die worden assigned op nieuwe projecten (nationaal en internationaal).
  • Medewerker assignen op (nieuwe) SA code
  • Verlenginggen SA codes
  • Rapporteren van gemaakte SA uren
  • IQN (Contractors)
  • POs/shoppingcards etc.
  • Contractor verlengingen

Registratie van nieuwe contractors. Zodra er een nieuwe contractor aangenomen is binnen de afdeling dient deze medewerker geregistreerd te worden (hele proces hieromtrent).

Project rapportages
Binnen de organisatie werken verschillende project managers aan projecten. Om bij te kunnen houden hoe de verschillende projecten ervoor staan, dienen de project managers te rapporteren. Afhankelijk van het type project, doen ze dit ofwel in SharePoint of de interne tool.

Finance
Er is een systeem wat gaat over de facturatie (en aanvragen) binnen de organisatie. Om bijvoorbeeld een purchase order aan te maken, zal je in dit systeem zijn. Maar ook het goedkeuren van contractors gebeurt via dit systeem.

IAAs
IAA betekent letterlijk: Internal Allocation Account. De organisatie huurt al langere tijd verschillende resources in van o.a. Slowakije, om werkzaamheden te verrichten op projecten voor Nederland. Hier zullen maandelijkse terugkerende werkzaamheden voor zijn.

Tevens is de persoon in kwestie verantwoordelijk voor o.a:
  • Onboarding/Offboarding
  • Process flow Onboarding
  • Process Flow Offboarding
  • FMB van de afdeling bijhouden

De afdeling heeft een functionele mailbox waar de algemene vragen/e-mails binnenkomen.

Naast bovengenoemde (timewriting/reporting) is de afdeling ook de rechterhand van de afdelingsmanager met betrekking tot het organiseren van afdelings gerelateerde activiteiten. Zo is er per kwartaal een meeting. Voorbeelden van een Lessons Learned zijn een absentielijst bijhouden en een survey uitsturen voor de evaluatie.- HBO werk- en denkniveau
- 2 jaar ervaring met administratief ondersteunende taken
- voorkeur voor een kandidaat met ervaring met project management tools
- Prince 2 foundation

De organisatie levert innovatieve diensten op gebied van ICT-outsourcing, cloud, netwerk, digitalisering en security.
Voor deze opdracht zoeken we iemand die algehele ondersteuning kan geven aan de project management afdeling.
Het team bestaat uit 4 medewerkers en wordt aangestuurd door de afdelingsmanager.


Liever een andere contractvorm?

Wanneer je (nog) niet als zzp-er aan de slag wil gaan is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst. LINKIT biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn gekoppeld aan je kennis- en ervaringsniveau. Bij onze aansprekende eindklanten kan je direct ervaring opdoen binnen een inspirerende omgeving met een hoog kennisniveau. Samen met ons ongelimiteerde opleidingsbudget is dit een goede stap in je carrière. Naast prima arbeidsvoorwaarden staat LINKIT ook voor Knowledge en Fun!: we organiseren op regelmatige basis Meetups, borrels en andere IT events. We bespreken alle details graag in een persoonlijk gesprek.

Trefwoorden: Project- en programmamanagementOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
LINKIT
contactpersoon:
Marleen van der Heijden
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Den Haag
provincie:

uurtarief:

start project:
26-03-2018
referentie:
ITC-0004369
duur opdracht:
3 maanden
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
13-03-2018 14:09:01