ASP .Net MVC Framework Ontwikkelaar , Utrecht

Omschrijving:
Jij bent een ervaren ontwikkelaar en pro actief in het oplossen en verbeteren van vraagstukken.
Als Ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het eigen gereedschap van het competence center Business Intelligence, de BI support toolset. Daarmee worden de agile teams ondersteund, bijvoorbeeld ten aanzien van Continuous Integration en Continuous Delivery. Deze tools zijn continu in beweging om de afdeling volledig te kunnen ondersteunen, je creativiteit wordt hierdoor geregeld geprikkeld om de nieuwe wensen te faciliteren. Je werkdag bestaat uit het ontwikkelen, documenteren, testen en voortbrengen van nieuwe functionaliteiten. Soms is er een incident waardoor de prioriteiten veranderen. En soms is er een wijziging die voorrang krijgt op de reguliere backlog. Dit alles georganiseerd in een DevOps team met een Product Owner die de prioriteiten stelt. Daarnaast help je als ervaren ontwikkelaar mee het team te groeien en de visie mbt de diverse componenten vorm te geven. Omdat niet alles met MVC gerealiseerd is kan het voorkomen dat je ook gebruik moet maken van andere technieken.

Functie eisen:
• Een afgeronde hbo/wo opleiding;
• Recente en gedegen ontwikkelervaring met het ASP .NET MVC framework (C#, VB .NET, Java) met als backend een SQL Server;
• Ervaring met Power Shell scripting of VB .NET is een pré;
• Ervaring met CI/CD tooling (met name Ansible of Jenkins) is een pré;
• Je kan je nieuwe omgevingen en technieken snel eigen maken. Je bent bereid om mee te groeien met de technische veranderingen van de supporttooling;
• Je bent een teamspeler (flexibel, geen 9-5 mentaliteit) en hebt ervaring met agile werken;
• Je bent analytisch en kan makkelijk schakelen van detail naar een helikopterview;
• een proactieve houding in wat jij het team kunt bieden;
• uitstekende communicatieve vaardigheden.

Overige informatie:
Locatie: Utrecht
Start: 1-7-2019, 36 uur per week,
Einddatum: 31-12-2019, optie op verlenging mogelijk
Recruiter voor deze rol: Dayanne Soares de Oliveira, 0647180874, recruiterDO@itaq.nl
Attentie:
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Privacy:
Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.

Reageren:
Past u in het profiel, dan ontvangen wij graag per email recruiterDO@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats);
2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.
Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV te uploaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.
We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.



Trefwoorden: ASP .Net MVC Framework Ontwikkelaar



OPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Itaq B.V.
contactpersoon:
Afdeling werving en selectie
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Utrecht
provincie:
Utrecht
uurtarief:
n.o.t.k.
start project:
01-07-2019
referentie:
ITC-ht/ASP .Net MVC Framework Ontwikkelaar-DO
duur opdracht:
5 maanden
uren per week:
36 uur
publicatiedatum:
14-06-2019 14:09:25
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures