.NET , Regio Utrecht

Omschrijving:
Over het bedrijf
Ben jij een Software Developer met passie, trekt (de hard groeiende markt van) Security jou aan en wint eerlijkheid het bij jou van de commercie? Je dient een bepaalde mate van enthousiasme, passie en drang naar innovatie te bezitten wil je hier slagen. Is dat weggelegd voor jou?

De klant is gelegen in de regio Utrecht en is dé specialist op het gebied van informatievoorziening en informatiebeveiliging.
Ze brengen als ICT Security specialist de informatiebeveiliging- en voorziening naar een hoger niveau. De toegevoegde waarde van het bedrijf bestaat uit het slim bij elkaar brengen van beschikbare componenten, dan wel het beheer kosteneffectief en betrouwbaar in te richten.
Het belang van ICT Security is het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken met de optimale ervaring voor de gebruikers.
Met kennis van hoogwaardige systeemarchitecturen, applicatieontwikkeling en beheerdiensten nemen ze alle zorgen uit handen.
Zo worden klanten met behulp van innovatieve ICT-oplossingen voorzien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan on-premise tot cloud management, zonder dat processen complexer worden.
Het beheer en de controle van de ICT-beveiliging van bedrijven omvat een continu proces dat de gepaste vaardigheden, technologieën en procedures vereist. Het belang van ICT Security, cruciaal!

Bij het ontwikkelen van de oplossingen maakt de klant gebruik van de producten van toonaangevende leveranciers. Uitgangspunt is dat de producten die zij bij hun klanten toepassen, passen binnen de gekozen oplossing. In de visie van het bedrijf mag het nooit het geval zijn dat een oplossing wordt aangepast aan het product.
Ze zijn actief in verschillende sectoren en werken onder meer voor een groot aantal klanten in de publieke sector, financiële dienstverlening, zorgsector en industrie.
De klanten zijn te typeren als middelgrote tot grote organisaties waarbij informatiebeveiliging en informatievoorziening van essentieel belang zijn voor de bedrijfsvoering.

Binnen het bedrijf heerst een vriendelijke cultuur en een down-to-earth mentaliteit. Ze zijn trots op dat wat ze samen neerzetten.

De afdeling en wat jouw volgende job kan worden
Inmiddels zijn er bij de klant meer dan 100 medewerkers werkzaam, want de afgelopen tijd zijn zij hard gegroeid. Dit is een gevolg van de toenemende mate aan (online) security in de markt.
Daarom zijn ze gespecialiseerd in beveiliging van data en worden er hoogwaardige security diensten (firewalls, antivirus, anti-spam en anti-ddos) geleverd.
De afdeling applicatieontwikkeling ontwikkelt informatiesystemen op basis van Microsoft-technologie, en doet dit voor grote klanten.
Door deze klanten wordt dit bedrijf gezien als een partner die zorg draagt voor het volledige proces van applicatieontwerp en -ontwikkeling tot implementatie en onderhoud.
Het huidige team dat zich met development bezig houdt, bestaat nu al uit 13 professionals, maar door de groei blijven ze hard op zoek. Er zijn namelijk veel projecten die opgepakt kunnen worden.

Momenteel draaien er twee projecten waar invulling voor nodig is
Beide producten zijn gebouwd met .NET (C#), SQL server. De projecten lopen al wat langer en de front-end is op basis van ASP.NET Webforms. mSafe staat op de roadmap om de front-end te gaan vernieuwen.
Jouw technische input is van harte welkom, want het bedrijf waar je gaat werken zoekt iemand die graag meedenkt over ideeën (en met verbeteringen komt) om het technisch nog beter te maken!

Reageren via:
Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ik help je graag verder. Je kan reageren door een mail te sturen naar : kirsten.oostrik@teamrockstars.nl of bel naar: 0652301943


Trefwoorden: .NET regio UtrechtOPDRACHT​GEVER:

bedrijfsnaam:
Team Rockstars IT
contactpersoon:
Kirsten Oostrik
type:
ZZP, freelance, interim vacature
locatie:
Regio Utrecht
provincie:
Utrecht
uurtarief:
65 eur per uur
start project:
zo snel mogelijk
referentie:
ITC-.NET regio Utrecht
duur opdracht:
3 maanden
uren per week:
40 uur
publicatiedatum:
15-03-2018 15:55:26
terug naar zoekresultaten  |  vorige  |  volgende  |  alle vacatures