06 – 83 24 24 60
ITWORKZ logo

Over ITWORKZ

Voor opdrachtgevers

Vacatures

opdrachten

blog

Wij zijn ITWORKZ

Wij brengen mooie opdrachten en geschikte ICT’ers bij elkaar

Vind een opdracht

Ben je zelfstandig ICT’er en op zoek naar een opdracht? Dan kunnen wij je vast helpen. Door ons grote netwerk hebben wij continu uitdagende opdrachten voor ervaren ICT’ers.

Vind een baan

Ben je ervaren ICT’er en zoek je een baan? Kun je iets speciaals, heb je kennis die weinig andere mensen hebben of unieke talenten? Wij hebben vaak mooie vacatures voor je.

Vind snel een specialist

Je business moet draaien. De markt voor ICT’ers is lastig te noemen. Zeker wanneer je op zoek bent naar mensen met iets extra’s.
Wij kunnen je helpen.

ITWORKZ vindt ICT’ers voor jou

 

Je business moet draaien. De markt voor ICT-professionals is krap. Zeker wanneer je op zoek bent naar mensen met iets extra’s. Mensen met een unieke combinatie van talenten of met kennis die nauwelijks beschikbaar is.

Wij vinden zulke mensen. Ook voor jou.

Eyes on the ball…

Focus is belangrijk. Daarom bestaat ons werk voor een groot deel uit luisteren, de echte behoefte achterhalen. Wij houden van duidelijkheid en stellen daarom prikkelende vragen. 

Vragen die je aan het denken zetten over wat jij en je organisatie precies nodig hebben. Dit zorgt er voor dat we beiden onze tijd effectief kunnen gebruiken.

Want hoe beter we jouw behoefte begrijpen, des te gerichter we kunnen zoeken en hoe beter het uiteindelijke resultaat.

ZOEken

Als we hebben bepaald wat je nodig hebt, dan gaan wij van start. Het is tijd voor actie: we gaan zoeken, ons uitgebreide netwerk opschudden.

Wij kennen de ICT-branche als geen ander. We weten waar we moeten zoeken, hebben een neus voor beschikbare mensen die precies passen.

We kijken daarbij niet alleen naar kennis en ervaring, maar vooral ook of de persoon bij de organisatie past.

RESUltaat!

Doorgaans lukt het ons om meerdere kandidaten te vinden voor een opdracht of vacature.

Het eerste gesprek doen we altijd samen: kandidaat, opdrachtgever en ITWORKZ. Zo kunnen we samen bepalen of wij de goede match hebben.

Als we de juiste persoon op de juiste plek hebben, handelen we het administratief af en kan de ICT’er aan het werk!

KennIS maken?

Wil je kennis maken? Heb je een vraag? Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

Bel Ard op 06-83 24 24 60 of Tanja op 06-23 97 90 57 of gebruik het formulier om ons een bericht te sturen.

“Wat ITWORKZ, en met name Ard bijzonder maakt, is het feit dat hij niet alleen functies vervult, maar de juiste mensen en organisaties bij elkaar brengt. als je ooit de kans hebt met hem te werken, ga daarvoor!”

 

Als je op zoek bent naar een man met een enorm netwerk en de kwaliteit om de juiste man/vrouw op juiste werkplek te plaatsen. Dan heb je hem nu gevonden!

Hilbert van Slooten , Project Manager

ITWORKZ, vertegenwoordigd door Ard de Groot, is een open en eerlijk bedrijf. Er wordt goed geluisterd naar de behoeft die expliciet, maar ook impliciet, wordt uitgesproken. Over deze behoefte wordt professioneel gesproken om achter de echte vraag te komen.

Walter Klein Bleumink , Topicus

Wat anderen zeggen

De nieuwste Vacatures

Internal Auditor

Deventer
open

Je voert zowel operationele als IT-audits uit aan de hand van wet- en regelgeving, kwaliteitsnormen, beleid en procedures. Daarnaast hou je zicht op de beheersing van risicos. Zelfstandig of in teamverband communiceer je effectief en zoek je afstemming met onze...

Java Developer

Deventer
open

Voor het uitbreiden van het team zijn we op zoek naar een ervaren Java developer. Samen met je collega's heb je zelf de regie over de architectuur van het product én zorg je ervoor dat de applicaties goed onderhouden worden. Wat wij zoeken in een Java developer Een...

.NET developer

Deventer
open

Wij zoeken een .NET developer die meer is dan een codeklopper. Een ambitieus iemand die vooral in oplossingen denkt en het onmogelijke mogelijk maakt. Én die uitgedaagd wil worden. Functie Als .NET developer verwachten we dat je de ins en outs van het framework kent....

De nieuwste opdrachten

Senior Tester

Utrecht
open

We zoeken een ervaren Senior Tester. Onder de werkzaamheden behoren begeleiden gebruiker acceptatie testen, begeleiden ketentesten en het automatiseren van testen. We zoeken iemand met: Meer dan 5 jaar ervaring als Senior Tester Outsystems kennis Pensioenkennis...

Functioneel Beheerder

Zwolle
open

Voor onze eindklant zoeken wij per direct een Functioneel Beheerder met Coda kennis. Voor nadere informatie neem contact op met Ard de Groot.

Informatie analist

Deventer
open

Weet jij zaken tot op het bot uit te zoeken en wil je directe impact maken? Als Informatie analist bij onze opdrachtgever werk je aan een groter doel: alle belangen vertalen naar een succesvol softwareontwerp. Voor applicaties die stuk voor stuk van grote...

Lees ons blog

We hebben een blog!

We hebben een blog!

Toch bijzonder hoe je perspectief kan verschuiven van het ene op het andere moment. We hadden een website waar we best tevreden mee waren, gebouwd in 2014. Maar de site begon technisch te haperen, bij elke update van het onderliggende platform moesten er meer...

Over ons

ITWORKZ bestaat zo’n vijftien jaar. In die periode hebben we honderden ICT-specialisten gekoppeld aan mooie opdrachten en vacatures. Wij, Ard en Tanja, vormen samen het gezicht van ITWORKZ

Voordat Ard ITWORKZ startte, werkte hij bij verschillende recruitment- en detacheringsbureaus. Binnen ITWORKZ richt hij zich met name op de contacten met opdrachtgevers en gesprekken met kandidaten.

Eerder zat Ard veel op de weg, maar tegenwoordig maken we ook veel gebruik van online calls. Tanja voert wervingsactiviteiten vanuit kantoor. We gebruiken daarbij de kracht van internet en ons netwerk om de juiste mensen bij vacatures en opdrachten te vinden.

Wij gaan altijd voor lange termijn succes en daar kun je ons op aanspreken.

Wij hebben geleerd dat focus op de lange termijn belangrijker is dan snel succes. Het vinden van een match waarbij ICT’er, opdracht en opdrachtgever zo goed bij elkaar passen dat ze er beiden gelukkig van worden is de enige manier om het te doen, anders gaat het vroeg of laat mis.

Wij richten ons volledig op de ICT-branche. Deze specialisatie heeft ervoor gezorgd dat we een enorm netwerk hebben met goede partners, zowel ICT’ers als ICT-bedrijven.

Bovendien begrijpen we hoe ICT-bedrijven en -afdelingen werken, welke tools en methoden worden gebruikt en wat de waarde is van ICT voor bedrijven.

Dit maakt dat we goed de match kunnen maken tussen bedrijf en ICT-specialist.

Het zit in onze aard om te werken met een sterke focus op het doel. Zoals we in het softbal zeggen: keep your eyes on the ball; scherp zijn op datgene dat echt belangrijk is. Om dit voor elkaar te krijgen zijn wij in alles wat we doen duidelijk en direct. 

De afgelopen vijftien jaar hebben we honderden ICT-specialisten gekoppeld aan mooie opdrachten en vacatures. En daar worden we blij van: het vinden van mensen die precies passen bij de uitdaging die een opdrachtgever heeft.

Neem contact op

Wil je kennis maken? Heb je een vraag? Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?

Bel Ard op 06-83 24 24 60 of Tanja op 06-23 97 90 57 of gebruik het formulier om ons een bericht te sturen.